Flyttstädning Stockholm
Städa på tid
January 24, 2017

En visning av din bostad ska skapa ett så gott intryck som bara möjligt. En fräsch och stilren bostad bidrar till att flera blir intresserade att köpa eller hyra. xn--flyttstdarnaistockholm-64b.se i vissa fall att du gör en homestyling av ditt hem. Det är ett effektivt verktyg för att kunna visa upp din lägenhet eller villa från sin allra bästa sida.

Om du själv vill ta ansvaret för att homestyla din villa eller lägenhet så finns det viktiga saker som man bör tänka på. Du ska se till att bostaden inte är överfylld med alla dina prylar som ligger framme överallt. Att ha ren och minimalistisk inredning ger ett bättre intryck hos spekulanterna. Vid en visning är det brukligt att ta bort alla personliga föremål. Prydnad saker från semesterresor och fotografier på dig själv och släktingar måste plockas undan.

Du kan börja med att se över dina fönster. Är dom rena? Om inte, ska dom putsas upp. Även dina speglar ska vara putsade och se glänsande ut. Trasiga fönsterrutor och speglar ska självklart bytas ut. Blommor som står på fönsterbrädan ska vara fräscha. Släng gamla vissna växter.

En minimalistiskt städad lägenhet ser mer attraktiv ut

Det viktigaste rummet är köket. Där kommer spekulanterna att notera om köket ser helt och rent ut. Där är det viktigt att du städar grundligt i alla skåp och lådor. Många som tittar på visningar brukar gärna vilja dra ut en kökslåda eller öppna ett köks skåp. I köket måste även spisen och ugnen måste rengöras från fett och smuts.

Kylskåpet ska inte ha magneter, handlingslappar och fotografier uppsatta. Ta bort allt som hänger på dina kylskåp. Kylskåpet kan även städas ut och rengöras. Du ska inte ha synlig disk på bänken eller i diskhon. Diska upp all din disk och ställ in den i köksskåpen. Sladdar som hänger och elektriska verktyg som elvispar och brödmaskiner kan plockas undan. Ställ gärna fram en skål med frukt eller några kryddväxter.

Till badrummet ska alla personliga tillhörigheter plockas bort. Tandborstar, diverse hårprodukter och burkar måste avlägsnas. Din smutstvätt måste plockas undan. Ha inte heller en tvättkorg framme som är till bredden fylld av smutstvätt. Alla avlopp i badrummet måste vara rena och badkar och toalett lika så. I vardagsrummet tar ni bort alla sladdar och datorer som står framme. Fönster och golv måste se rena och fräscha ut. Se över att din soffa och fåtölj är rena. Bokhyllor ska dammtorkas inte vara överfyllda. Målet är att alla hyllor ska vara rena och se välorganiserade ut i lägenheten.

Sängen i ditt sovrum ska vara bäddad och ha ett överkast. Kläder ska hänga snyggt i garderoben. Det kan hända att spekulanterna vill kolla hur skåp, lådor och hur garderoben ser ut invändigt. Vid arbetsrum bör fram liggande sladdar tas bort. Papper som ligger och skräpar ska kastas eller sättas in i pärmar. Ta bort bilder, diplom och personliga fotografier. I källaren eller garaget ska man städa upp så det inte ser allt för rörigt ut. Kanske inte alla spekulanter som kollar just där. Men det är bra att utrymmena ser organiserade och luftiga ut.

Lycka till och hoppas att visningen går bra!