Flyttstädning Stockholm skapar ordning och reda

Vi på Flyttstädning Stockholm är ett företag som är djupt engagerade och hängivna till att erbjuda kvalitativ och proffsig flyttstädar service till både privatpersoner och företag. Vi har samlat på oss viktig erfarenhet under årens lopp under den tid vi har varit verksamma i branschen. Med våran kunskap och våra eminent duktiga städteam är vi en svårslagen kombination när det gäller allt inom flyttstädning. Flyttstädning strävar alltid efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med våran flyttstädar service

Vi hjälper dig med: · Flyttstädning · Hemstädning · Storstädning · Fönsterputs · Trappstädning · Kontorsstädning

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Flyttstädning i Stockholm

Våra proffsiga städteam rycker ut där det behövs och vi är flexibla och antar våra uppdrag med en seriös och professionell hållning. Du kan alltid förvänta dig att vi kommer att ge dig det allra bästa resultatet.

Våran storstädning är i särklass

Enligt en gammal kinesisk filosofi som heter Feng Shui, så är storstädning ett sunt tecken för hälsan och den personliga lyckan. Flyttstädning erbjuder en grundlig storstädning. I den tar vi upp städmoment som vanligtvis man inte gör så ofta som till exempel att rengöra ugnen, torka alla dörrlister, ventiler, dörrkarmar och bad och kökskakel. Ingen detalj förbiser vi, utan efter våran storstädning är färdig så kommer ditt hem att vara både fräscht i alla vinklar och vrår. Vid fönsterputsnings arbeten är vi ytterst noggranna med att du ska få skinande fönster, som du blir helnöjda med. Våra fönsterputsare respekterar ditt hem och städar upp efter sig när arbetet är färdigt.Flyttstädning vill även bidra till att era trapphus får en renare miljö. Trapphuset är den välkomnade del i huset som ska se snygg ut för besökare och boende. Flyttstädning i Stockholm anser att det är viktigt att ge dom boende en renare miljö och samtidigt har vi kännedom om att regelbunden städning av trappor minimerar antalet halkolyckor. Speciellt under vinterhalvåret när våra smutsiga skor drar in snö vatten och grus i trapphuset.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning tror på en renare arbetsmiljö

Flyttstädning är den mest tillmötesgående och kompetenta inom kontorsstädning i Stockholm. Vi tillhandahåller allt städmaterial som behövs för att kunna ge ditt kontor den välbehövliga städningen. Vi är lösningsorienterade och anpassar oss gärna efter kontorets tider. När ett kontor inte städas ordentligt så påverkar det dom som arbetar där. Ostädade kontor kan ge den negativa effekten att arbetarna börjar att vantrivas och det kan uppstå irritation. Det blir helt enkelt en ohygienisk miljö att vistas i och allergier och sjukdomar kan spridas snabbt. Kontor som inte blir städade bidrar också till att kunder och investerare får ett sargat intryck av kontorets verksamhet och det kan i sin tur skada att affärerna. Det ger ett mera seriöst och ordentligt intryck om kontoret ser rent ut.

Vi är experter på flyttstädning

Flyttstädning är våran specialitet. Vi har allt som krävs för att din flyttstädning ska bli lyckad. Vi utför en grundlig flyttstädning efter att den sista flyttkartongen har blivit utburen. All avtorkning av element och fönsterbänkar genomförs grundligt. Vi torkar av trösklar och dammar av alla tak och väggar. I köket gör vi rent spisen, ugnen, köksfläkt och alla befintliga köksskåp in och utvändigt. Rengöring sker av diskbänk och arbetsbänkar. I badrummet tar vi hand om att torka av alla väggar. Vi ser till att kranar och rör blir gnistrande rena och att golvbrunnen rensas ren.

Prova våran hemstädning

I våra tjänster ingår hemstädning. Då är vårt mål att din lägenhet eller hus ska kännas fräscht och rent efter att vårt städteam är klara med sitt jobb. Det är viktigt för oss att du ska känna dig nöjd och glad med slutresultatet. Flyttstädning Stockholm utför dammsugning i alla rummen och utför moppning av samtliga golv. Vi putsar dina samtliga speglar till sin forna glans och torkar av alla lister, kontakter, vägguttag och alla fönsterbräden. Samtliga fönsterrutor blir putsade. Köket får en välbehövlig rengöring av spisen och mikrougnen.En grundlig avtorkning av alla skåp och vitvaror är självklart obligatoriskt. Badrummet blir uppfräschat genom våran rengöring av dusch, badkar, toalett och handfat. Ditt hem kommer att kännas vitalt och fräscht igen.