Flyttstädning Stockholm
Bland dammråttor och städgener
February 13, 2017

Står du i begreppet att byta adress och känner att tiden inte riktigt räcker till att göra en grundlig flyttstädning efter att flytt lasset har lämnat din bostad? Då är det Flyttstädning Stockholm som du genast ska ta kontakt med. Vi är experter på allt som handlar om flyttstädning. Det kommer att göra en stor skillnad på om du anlitar oss. Vi har utbildad personal som har den kännedomen att inte förbise vad som behöver att städas. Ingen flyttstädning är för stor eller för liten för oss. Alla uppdrag åtas och vi flyttning städar hos privatpersoner och hos företag.

Inför den stundande Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm brukar göra en besiktning och utefter den kan vi lämna en kostnadsfri offert till dig. När bostaden eller kontoret är tömd börjar vårat arbete. Tänk på att det är viktigt att tömma precis alla skåp och lådor. Om du har en tillhörande tomt ska den också göras ren och snygg. Även balkonger och garage måste tömmas på allt och städas rent. Glöm inte att vi behöver varmt vatten och el när vi ska flyttstäda. Vi använder oss bara av städverktyg och material som har den allra bästa kvalitén och vi eftersträvar att städa med miljövänliga städ produkter. Vi brukar alltid ta med oss dammsugare, skurhink, mopp, trasor och fönsterskrapor. Därför behöver du inte oroa dig för att införskaffa diverse städmaterial till oss. Vi har precis allt som kan tänkas att behövas för att din flyttstädning ska bli smidig och snabbt utförd.

Planering av din städning

Flyttstädning Stockholm planerar fram tillsammans med dig om hur lång tid det kommer att ta för vårat städ team att städa. Det som kännetecknar våran service är att vi är effektivt snabba och våra tränade ögon kan se på plats vad som behöver att göras. Det är viktigt att ditt gamla hem eller kontor blir rent. Då är chanserna större att bostaden blir såld. Att strunta i flyttstädningen och ha en bostadsvisning är ingen god idé. Då spelar det ingen roll om bostaden är inredd med de trendigaste möblerna. Det kommer tydligen att märkas att bostaden känns och ser smutsig ut. Ett städat och fräscht boende kommer att locka till sig spekulanter.

Våran städning

Generellt sätt så brukar vi alltid börja med att städa badrum och köket först. Köket är det rum som blir mest ansatt av smuts. Tak och golv måste tvättas rena och alla befintliga köksytor blir noggrant rena av oss. Spisen dras fram och görs ren bakom. Alla sidor på spisen måste bli avtorkade från fläckar och smuts. Det är lätt för oss att få bort allt fett från spisplattorna och vi vet hur man får bukt med att ta bort brända matrester. Spisfläkten görs ren från fett och om du inte har en spisfläkt så gör vi noggrant rent i köksventilen. Både på insidan och utsidan.

Diskbänk och kranar blir rengjorda efter konstens alla regler. Badrummet är också ett rum som behöver noggrann och omtänksam städning. Dusch och badkar blir skinande rent på alla håll och kanter. Kranar, slangar och blandare kalkas av och städas gnistrande rena. Golvbrunnen rensas och blir som ny. Handfat och speglar är också områden som måste städas. Toaletten blir grundligt rengjord. Där städar vi rent på in och utsidan. Alla synliga vattenrör i badrummet görs dammfria.Sedan går vi igenom alla rum succesivt och torkar och dammar av på dörrlister, trösklar, taklister och fönsterkarmar. Våran fönsterputsning är noggrann och vi putsar glasen på bägge sidorna och om det finns persienner brukar vi dammtorka och torka dom rena. Tak och väggar görs rena från smuts och damm. Alla golv dammsugs och våt torkas. Om det finns garderober gör vi rent dessa invändigt och utvändigt. Vid förråd och garage utrymmen är det golven som sopas rent och hyllor som kommer att torkas av. Balkonger blir rena från fläckar och om du har en inglasad balkong hjälper vi till att putsa dom rena från smuts. Om du har en tomt ska den tömmas på skräp. Vid kontors städning tar vi hänsyn till om det finns angränsade kontor. Vi städar kontor på ett smidigt sätt och tar hand om sopor, dammtorkning och dammsugning. Rengöring av mattor är vi också experter på. Kontakta Flyttstädning Stockholm för mera information.